Νόμισμα

£ $

Γλώσσα

English Greek

Shopping Cartx

Your shopping cart is empty!

Απωθητικό Κατσαρίδων και Τρωκτικών ΝΕΟ Riddex Quad

Κωδικός Προϊόντος: Riddex Quad
Διαθεσιμότητα: 2
Ποσότητα:  

Το Riddex Quad είναι μια NEA εκπληκτική συσκευή που θα κρατήσει μακριά από το σπίτι σας όλα τα τρωκτικά, τις κατσαρίδες αλλά και τα διάφορα έντομα βάζοντας το απλά σε μία πρίζα, χωρίς την χρήση χημικών και διάφορων επιβλαβών ουσιών.

Τοποθετήστε την απλά στην πρίζα, σε έναν κεντρικό χώρο του σπιτιού σας. Πατώντας το Μπουτόν της συσκευής έχετε επιπρόσθετα ένα λαμπάκι νυκτός.

Το νέο απωθητικό Riddex Quad είναι το ασφαλέστερο σε χρήση Pest Control χάρη στην τεχνολογία παλμών που χρησιμοποιεί και στέλνει μέσα από το ηλεκτρικό δίκτυο του σπιτιού μας για την απώθηση των τρωκτικών και κατσαρίδων. Το Riddex Quad στέλνει ηλεκτρομαγνητικά κύματα ανάμεσα στους τοίχους όπου κατοικούν τα τρωκτικά και τα έντομα. Επίσης στέλνει και κύματα Sonic Υπέρηχους. Δεν τα σκοτώνει, αλλά τα διώχνει μακριά από το σπίτι σας.

Είναι ασφαλές για σας, τα παιδιά και τα κατοικίδια γιατί δεν χρησιμοποιούνται χημικά.

  • ΟΧΙ Τοξικό.
  • ΟΧΙ Χημικά.
  • ΟΧΙ Δηλητήρια.

Η συσκευή αυτή απωθεί τις κατσαρίδες, τα τρωκτικά, τα μυρμήγκια, τις αράχνες κ.α. Εύκολη στη χρήση, εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε πρίζα του σπιτιού σας, του γραφείου, της αποθήκης, ή του εξοχικού σας και μπορεί να καλύψει μια επιφάνεια μέχρι περίπου 200 τμ.

Δεν παρεμβάλλεται στη λειτουργία άλλων οικιακών συσκευών ενώ η ασήμαντη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (λιγότερο από 1 Watt) σας επιτρέπει την μόνιμη και σταθερή χρήση του προϊόντος.

Αν έχετε μεγάλο πρόβλημα με τα τρωκτικά στο σπίτι ή στην εξοχική κατοικία, σας συστήνουμε να χρησιμοποιήσετε και δεύτερη συσκευή.

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή            Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:Θεσσαλονίκη | Σας Ευχαριστούμε